Smartphone

Ok. Bukan nak eksyen. Tp rasanya aku dah sangat ketinggalan dengan teknologi sekarang. Bukan tak nak ikut. Tapi terlalu cepat. Kalau untuk komputer memang masih relevan lagi. Tapi untuk android ni memang baru sangat la.

Ni pun sebab ada yang bermurah hati untuk memberi smartphone untuk aku guna. Kalau harap aku, memang jawabnya phone cabuk ajolah sampai bila2. Kenapa???

Ye. Aku terpaksa mengaku yang aku adalah old fashion. Phone untuk call. Laptop untuk buat kerja. Kamera untuk tangkap gambar. Bukan all in one.

Tapi kena ubah dah sekarang. Hehe….

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s