8 jam

free download filem 8 jam, poster 8 jam, poster filem 8 jam, download filem 8 jam, filem 8 jam Shaheizy Sam, Shaheizy Sam dalam filem 8 jam, Yana Samsudin dalam filem 8 jam, Yana Samsudin filem 8 jam, filem 8 jam Yana Samsudin, filem 8 jam mediafire, filem 8 jam 2011, sinopsis filem 8 jam, review filem 8 jam, sinopsis filem 8 jam 2011, download filem 8 jam mediafire, 8 jam, 8 jam 2011, 8jam, 8jam 2011, filem 8jam * gambar ehsan en google

dua hari lepas rasanya.. adik ajak tengok wayang..
tanya cerita apa.. 8 jam lah long.. adoii citer melayu lagi..
hari tu dia ajak mael lambung.. aku takdelah melambung nak tengok pun..
mungkin tipikal melayu.. citer melayu membosankan..

tapi untuk menghabiskan masa, ditambah pulak ada orang yang nak belanja, apa lagi..
ok lah.. setuju.. pada mula cerita tu amat membosankan..
lepas tu dah mula aksi-aksi, macam menarik..
tapi terlalu banyak aksi pun jadi bosan..
yang menarik perhatian aku adalah apa yang ingin disampaikan dari cerita begitu..

cara hidup orang susah..
dikelilingi hutang dan tekanan hidup yang memaksa dia bersikap begitu..
tapi boleh diubah sekiranya ada yang membantu…

overall aku bagi 3.5/5.0 bintang lah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s