Kek Coklat Lembab

imageKek coklat lembab. Memang sangat lembab. Dan sangatlah sedap sampai berkali-kali ulang buat. Mula ingat nak bakar. Tapi maksu pinjam oven jadi kenalah kukus je. Pengukus takde. Tapi ada cara orang dolu-dolu. Kukus dalam periuk, letak besi tempat letak air panas tu dan tutup penutup dengan kain tuala elak air menitik. Sementara nak dapat periuk kukus baru, ini lah cara aku. 

image Yang ni ada topping. Topping sepatutnya letak koko tapi aku letak coklat masakan bagi manis sebab kek tu aku tertinggal susu manis. Memang masa buat ada saja yang tertinggal. Tapi di cover dengan apa yang boleh. Maka jadilah seperti dalam gambar. Lantak le kan. Kita buat dia. Suka hati le kan. Resepi? Hmm, jap aku bagi blog ni aje. Sebab sama je mana-mana resepi kan. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s