Gilmore Girls

Series yang PALING saya minat. Hmm, rasanya kena tukar bahasa lah. Dari aku ke saya. Lebih sopan kot. Tapi macam janggal pulak.. So, back to normal..

Tak ingat series ni datang Malaysia tahun bila. Rasanya 2003. Dan bermula saat itulah aku menjadi pengikut setia. (better) Ramai yang tanya. Kenapa minat series ni. Sampai sekarang aku tak tahu kenapa. Cuma aku suka dengan watak Lorelai. Hidup yang simple dengan cara sendiri. 

Tapi sampai season 3 je ditayangkan. Lepas tu tak ada dah. Tak tahu kenapa stop macam tu je. Haih, memang meroyan la aku kan. Jenuh juga lah dok mencari online. Memang susah. Tapi akhirnya, dapat juga link

Dah dapat link, satu keja tak jalan. Mana tak asyik dok merempit dari season 1 la. Satu season ada 22 episodes. Gilmore girls ada 7 seasons.. haha, jenuh berpinau mata.. Tapi minat punya pasal, harus layannnn…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s