Keluarga Iskandar di Astro Prima

Ok layan cerita ni di Astro Prima. Memang dari first episode aku minat. Dah lama tak layan sitcom Melayu. Tapi yang ni menjadi favourite. Kelakar dan pelakon yang melakonkan watak pun semuanya hidup. Macam bukan berlakon. Macam realiti. Tapi sekarang dah habis. Yang ada ulangan. 

Pasangan favourite dalam sitcom tu sudah semestinya Abang Ngah dan Kak Ngah. Romantis.. Wah sejak dua tiga menjak ni asyik layan romantis ajo… ahh janji happy layan ajelah… 

p/s : Semalam episode akhir. Memang dah plan baik punya. Lagipun en hadi takde. Leh la layan. Elok aje landing baik depan tv, sedar-sedar dah habis cerita ni. Huwaaaa tv yang tengok aku. Penat menunggu kul 10 malam. Jadi penyudahnya layan ulangan ajelah…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s