Petang yang indah …

Petang-petang yang indah, rugi kalau asyik terperap di rumah. Apa kata keluar dan bersantai. Terpulang di mana-mana yang sesuai. Jadi, aku pun dengan senang hati setelah selesai mengemas rumah macam ada anak sangat kan.. ayat standard la.. you duduk sorang dok kemas apa nya.. bukan ada anak pun nak sepahkan.. ok, aku laki bini menyepahkan rumah… 

Rumah ni kena kemas selalu. Tak semesti ada anak je kena kemas. Takde anak lagi kena kemas sebab habuk akan berkumpul. Jadi, sila rajinkan diri menjadikan rumah anda walaupun buruk tempat yang paling selesa untuk diduduki sehinggakan nak keluar pun malas. Tiba-tiba off topic.. 

Jadi, untuk tidak mahu merugikan petang yang indah, aku pun mencapai kunci kereta dan novel. Berdesup terus ke taman tasik. Cari tempat yang sesuai untuk park kereta. Matikan enjin, buka tingkap, oh sebelum tu kena beli mcdonald’s drive thrudouble cheese burger yang dari 12-3 petang saja. Sebab murah. Turunkan seat ke belakang sikit, capai novel sambil mengunyah burger

Oh, nikmatnya… Aku kongsikan gambar yang indah kat bawah ni ye..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s