Merlin Season 5

Siri terbaru yang ditunggu-ditunggu. Dah muncul. Semalam di tv3. Dua jam. Tapi akhirnya tv yang tengok saya. Huhu. Musim-musim panas ni mata memang cepat je lelap. Nak-nak kipas mengadap ke muka. Apa lagi angin sepoi-sepoi bahasa, mata pun layu la. Tau-tau je dah kul 12. Elok lah cerita pun dah habis. 

Sudahnya saya layan online ajelah yang takde subtitle. Gigih pasang earphone untuk dengar detail apa yang dicakapkan. Tapi saya memang peminat tegar Merlin. Dah season ke-5. Dan untuk season yang kali ni, mula-mula episod dah menarik.  Lawan pun dah serius. Takde dah yang main-main macam season lepas-lepas. 

Jom kita layan.. 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s