Asam Pedas

image

Bahan :
Ikan (terpulang ikan apa.. Saya guna ikan kembung yang dah dipotong kepala)
Tomato
Bendi
Air asam
Daun kesum
Bunga kantan
Garam
Gula

Bahan kisar:
Cili kering
Bawang merah/besar
Bawang putih
Halia

Cara :
1. Bersihkan ikan.
2. Tumis bahan kisar sampai pecah minyak.
3. Masukkan air asam.
4. Masuk air. Terpulang nak pekat atau cair.
5. Masuk ikan. Biar mendidih.
6. Masuk tomato, bendi, daun kesum dan bunga kantan.
7. Perasakan dengan garam dan gula.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s