Fast and Furious 6

Adik : Along!!! Jom tengok wayang.

Saya : Hmm apa cerita?

Adik : Bikers Kental jommm!

Saya : What?? Tu nak suruh along tidur ke apa? Fast and Furious 6 la… Vin Diesel ada…

So, akhirnya Fast and Furious 6.. Cerita memang BEST! Sebab apa? Sebab saya memang suka racing especially kereta. Hehe. Teringin nak drift tapi dalam mimpi sahaja la. Huhu. Memang tak sempat nak pejam mata bila tengok Fast and Furious 6 ni. Kali ni lawan guna kapal terbang dengan kereta kebal. Walau kita tahu aksi ada yang tak logik tapi nama pun filem. Awesome!! Cuma saya rasa filem ni sepatut keluar dulu sebelum tokyo drift. Nak bagi review film saya tak pandai.. Jadi sila ke panggung untuk layan cerita yang sangat menyeronokkan. Tak rugi anda labur. So rating nak bagi berapa? Lagi mau tanya ka.. 5/5 bintang la… ~lalala~

fast_and_furious_6-wide

*gambar ehsan en google

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s