Handbag key finder

5 bulan lepas ;

Saya dan bff jalan jalan di night market Batu Feringhi. Terjumpa handbag key finder. Nak beli tapi rasa mahal sangat. Cheapskate sikit kami ni. Huhu

Sebulan yang lepas ;

En hadi : Cepat lah buka pintu saya nak pi tandas ni. Tak tahannn.
Saya : Jap la nak cari kunci.
En hadi : Tu lah beg besar semua sumbat dalam. Cepatttt!

Adoii. Nak salah kan siapa. Kunci dalam beg. Huhu. Kena ada key finder juga.

Jenuh juga surfing mencari. Yang dalam Malaysia susah nak jumpa. Makan masa mencari. Habis dikerah adik adik tolong mencari.

Adik : Along ni selama ni okay je. Skg ni macam ayam bertelur riuh sekampung.

Aik! Berperibahasa pulak budak kecik ni. Huh.

Semalam ;

Adik lelaki : Along pi tengok dekat Cosway. Ada jual.

Apa lagi berdesup la keluar mencari. Pi Cosway Tesco dah takde stok. Frust. Tapi masih ada peluang di Cosway Kamunting. Alhamdulillah jumpa. Yang tinggal dua je. Ambil terus dua. Satu bagi pada bff sebab sama sama dok mencari. Lepas ni takde isu teraba raba dalam handbag. Huh.

20130624-212214.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s