Resdung

IMG_2979

Selsema kembali menyerang. Hurix tak jalan. Ubat selsema dari farmasi pun tak jalan. Mungkin jalan tapi lambat sebab ni bukan selsema saya rasa resdung. Sebelum tu saya mengemas habuk. Jadi faham faham sajalah. Makan masa nak sembuh selsema saya ni. Sampai sakit-sakit kepala dibuatnya.

Lepas breakfast dengan kawan pagi tadi, mungkin dia tengok keadaan saya sangat teruk. Jadi secara tak langsung dia offer saya ubat. Beli di kedai ubat cina. Sekali makan sehari. Ada 9 biji di dalam. Pada dia ubat ni berkesan. Hmm, apa salah mencuba kan. Sebelum ke office, saya singgah dulu di kedai ubat cina berdekatan. Saya minta ubat yang disyorkan. Rm9.50.

Sampai office, saya makan. Dengan izin Allah, selsema berkurangan. Saya buat kerja dan saya perasan tiada lagi bersin. Alhamdulillah.

2 thoughts on “Resdung

  1. Salam. boleh tahu ubat ni ada jual kedai cina area mane ye? sy pun guna ubt ni tp skrg dah habes. nk cari stock dah x jumpe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s