Minyak Boreh


Minyak Boreh. Nama pelik. Tapi bagus. Mulanya saya sendiri ragu-ragu dengan kebaikan minyak ni. Sebab dah terlalu banyak direct selling ini bagus itu bagus tapi hakikatnya tidak. Saya ambil masa juga untuk setuju beli minyak ni daripada kawan.

Dah beli, minyak ni tersimpan saja dalam first aid. Saya sebenarnya tak suka pakai minyak sebab berbau dan berminyak. Hehe dah namanya minyak.

Sampailah satu malam, saya senggugut. Walaupun tak sekuat masa anak dara dulu tapi tetap rasa sakit. Dan saya tak selesa sebab dah malam. Tak boleh tidur! Esok nak kerja. Serba tak kena saya malam tu.

Tiba-tiba teringat minyak Boreh ni. Terus bangun dan sapu minyak ni pada perut. Saja lah kan kot-kot nak ok. Lima minit lepas tu tak sakit. Wahhh mujarab. Dengan izin Allah.

Bulan seterusnya saya cuba lagi. Alhamdulillah. Berkesan. Pada siapa yang nak minyak ni boleh email saya masterudeng82@yahoo.com. Harga cuma rm15 exclude postage.

Notakaki masterudeng : tiba-tiba sendiri jadi direct seller.. Tapi testimoni sendiri ni… Hehe

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s